Rishkruaj automatikisht tekstin e plotë

Rregullo tekstin në shqiptar

të dhëna

0 / 1000

rezultat

Forcë:
1 (rekomanduar)23
rishkruaj

Pse është falas?

Ne besojmë se robotët duhet të jenë ata që rishkruajnë tekstin. Teksti i rishkrimit është i dobishëm për optimizimin e motorëve të kërkimit (SEO), duke bërë kopje të librave ose letrave, për kopjimin e përmbajtjes në mënyra të reja dhe për kursimin e orëve të orëve të punës njerëzore. Makinat automatike të rishkruara në treg aktualisht kushtojnë një pasuri, dhe ne nuk besojmë se duhet. Prandaj, ne ofrojmë makinën tonë të rishkruaj pronarit në mbi 100 gjuhë të ndryshme për të siguruar që secili të ketë qasje në aftësitë e rishkrimit të tekstit.

Çfarë mund ta përdor për këtë?

rishkrimin libra
rishkrimin artikuj
rishkrimin postimet e mediave sociale
rishkrimin detyre shtepie
rishkrimin ese
rishkrimin faqet e internetit
rishkrimin paragrafët
rishkrimin tekstet
rishkrimin fjali
rishkrimin mesazhet
rishkrimin shënime
rishkrimin si të artikujve
rishkrimin udhëzon
rishkrimin kapitujt
rishkrimin fragmente
rishkrimin lajme
rishkrimin faqet e përmbajtjes
rishkrimin faqet e librit
rishkrimin faqet e internetit
rishkrimin në gjuhë të ndryshme
rishkrimin kuotat
rishkrimin parafrazime
rishkrimin për të bërë ide
rishkrimin menutë
rishkrimin dokumentim
rishkrimin punë në shkollë
rishkrimin raportet
rishkrimin slides powerpoint
rishkrimin google docs
rishkrimin fjalë docs
rishkrimin dokumentet
rishkrimin fotografi
rishkrimin webpages
rishkrimin prezantimet
rishkrimin email
rishkrimin shkrimet e përkthyera
rishkrimin plagjiaturë
rishkrimin tekstet
rishkrimin raportet laboratorike
rishkrimin manualet e instruksioneve

Çfarë mund të bëjë një makinë për rishkrimin e tekstit

Disa fjalë më poshtë nuk përkthejnë mirë nga anglishtja.
rishkruaj tekstin
tekst me tekst
fjala changer
rirregullimi i tekstit
riformuloni tekstin
rregullojini fjalët
rregulloni fjalët
rishkruaj artikuj
shkruaj libra
rewriter faqe
ndryshim neni
thesaurus automatik
thesaurus robot
makinë automatike shkrimi
shkruaj automatikisht
automatikisht ndryshojnë fjalët

Përdorimi i rekomanduar dhe këshilla

Një paragraf në një kohë

Është mirë që të rishkruaj një paragraf në një kohë në mënyrë që makina të jetë më mirë të vlerësojë se çfarë do të thotë teksti në kontekstin e vet. Grilat më të vogla janë shumë më të lehta për ta trajtuar duke e lejuar atë që të kthejë një rezultat më të mirë.

Shmangni foljet

Ndonjëherë ka fraza në gjuhë që nuk njihen mirë me makinat e rishkruara të tekstit ose me teknologjinë e përkthimit që e bëjnë të vështirë ripunimin e përmbajtjes. Duke shmangur frazat unike, makina e rishkruar do të jetë më e aftë të rishkruajë tekstin tuaj.

Shmangni vërtet tekstin e gjatë

Sa më gjatë të jetë teksti, aq më e vështirë është që një rishkrimin të rishkruajë tekstin sepse ka vështirësi më të madhe të gjejë kuptimin e tekstit. Është shumë më mirë të përdoren sasi më të vogla teksti.

Kontrolloni Rezultatin tuaj të Dyfishtë

Rishikuesit e tekstit nuk janë të përsosur, sigurohuni që të kontrolloni dy herë tekstin të rishkruaj më pas për t'u siguruar që duket i lexueshëm. Shpesh është e nevojshme të ndryshosh një ose dy fjalë.

Për rezultatet më të mira

Përdorni të gjitha këshilla dhe këshillat e mësipërme!

Shembull Neni Rishkruaj

para

Që nga vitet 1960 është bërë shumë përparim, por nuk ka ardhur ndoshta nga ndjekja e UA-imitimit njerëzor. Përkundrazi, si në rastin e anije kozmike Apollo, këto ide shpesh janë fshehur prapa skenave dhe kanë qenë puna e studiuesve të përqendruar në sfida specifike të inxhinierisë. Megjithëse nuk është e dukshme për publikun e gjerë, suksesi i madh ka qenë kërkimi dhe ndërtimi i sistemeve në fusha të tilla si rikthimi i dokumenteve, klasifikimi i tekstit, zbulimi i mashtrimit, sistemet e rekomandimeve, kërkimi i personalizuar, analizat e rrjetit social, planifikimi, këto janë përparimet që kanë mundësuar kompani të tilla si Google, Netflix, Facebook dhe Amazon.

pas

Shumë përparime janë bërë që nga vitet 1960, por mund të mos jetë arritur me kërkimin e një UM imitativ të njeriut. Përkundrazi, si në rastin e anijes Apollo, këto ide shpesh janë fshehur prapa skenave dhe kanë qenë puna e kërkuesve të fokusuar në sfida specifike të inxhinierisë. Pavarësisht se nuk janë të dukshme për publikun e gjerë, krijimi i hulumtimeve dhe sistemeve në fusha si rikthimi i dokumenteve, klasifikimi i tekstit, zbulimi i mashtrimit, sistemet e rekomandimit, kërkimi i personalizuar, analiza e rrjetit social, planifikimi, diagnostifikimi dhe testimi A ose B kanë qenë një sukses i madh . Këto përparime kanë nxitur kompani si Google, Netflix, Facebook dhe Amazon.

2828

Përdorues të Gëzuar

7272

Orë të ruajtura

19796

Fletë teksti të rishkruar

mohim

Ne ofrojmë makinën tonë të rishkrueshme të pronarit në mbi 100 gjuhë të ndryshme. Megjithatë, kjo faqe mund të jetë shkruar nga një përkthyes. Nëse dëshironi të na ndihmoni me gramatikë ose këshillë, ju lutemi na kontaktoni më poshtë.

Na kontaktoni në kevind@ota.ai

API Endpoint Access

Aktualisht ne ofrojmë makinën tonë automatike të rishkruaj në gati 100 gjuhë, dhe kemi një listë të pritjes për disa pikë përfundimtare API të gjuhës. Nëse dëshironi të konsiderohet të përdorni API-n, ju lutemi na kontaktoni më poshtë (mundësisht në anglisht).

Na kontaktoni në kevind@ota.ai