Автоматски преработи Целосен текст

Преработи текст во Македонски

Влез

0 / 1000

Резултат

Сила:
1 (препорачано)23
REWRITE

Зошто е слободен?

Ние веруваме дека роботите треба да бидат оние кои го препишуваат текстот. Текстот за пишување е корисен за оптимизација на оптимизација (SEO), правење копии од книги или документи, за дуплирање на содржини на нови начини, и за заштеда на часови човечки работни часови. Автоматски преработи машини на пазарот во моментов чини богатство, а ние не веруваме дека треба. Затоа, ние нудиме сопствени преработи машина на повеќе од 100 различни јазици, за да бидете сигурни дека секој има пристап до можности за препишување на текст.

Што можам да го користам ова?

Препишување книги
Препишување статии
Препишување мислења во социјалните медиуми
Препишување домашна работа
Препишување есеи
Препишување веб-сајтови
Препишување ставови
Препишување текстови
Препишување реченици
Препишување пораки
Препишување белешки
Препишување како да статии
Препишување водичи
Препишување поглавја
Препишување извадоци
Препишување вести
Препишување страници со содржина
Препишување книги страници
Препишување веб страници
Препишување на повеќе јазици
Препишување цитати
Препишување парафрази
Препишување за правење идеи
Препишување менија
Препишување документација
Препишување училишна работа
Препишување извештаи
Препишување powerpoint слајдови
Препишување Google docs
Препишување word docs
Препишување документи
Препишување датотеки
Препишување веб-страници
Препишување презентации
Препишување пораки
Препишување преведени скрипти
Препишување плагијат
Препишување учебници
Препишување лабораториски извештаи
Препишување прирачници за упатства

Која машина за преработи текст може да направи

Некои зборови подолу не се преведуваат добро од англиски.
преработи го текстот
текстуален фабрика
менувач на зборови
преуредување на текст
преформулирај текст
преуредите зборови
прилагодете ги зборовите
преформулирај статии
пишува книги
страница препишувач
статија промена
автоматски речник
робот речник
автоматска машина за пишување
напише автоматски
автоматски менува зборови

Препорачана употреба и совети

Еден став по еден час

Најдобро е да се преработи еден параграф во еден момент, така што машината подобро ќе може да процени што значи текстот во својот контекст. Помалите парчиња се многу полесни за да се справи со тоа што ќе им овозможи да вратат подобар резултат.

Избегнувајте говорници

Понекогаш постојат фрази на јазици кои не се препознаваат добро со машини за преработи текст или технологија за превод што им отежнува преработената содржина. Со избегнување на уникатни фрази, машината за преработи ќе биде подобро да го преработи вашиот текст.

Избегнувајте навистина долг текст

Колку е подолг текстот, толку потешко е препишувачот да го преработи текстот, бидејќи има поголеми тешкотии во наоѓањето на значењето на текстот. Многу е подобро да се користат помали количини на текст.

Двоен Проверете го вашиот резултат

Текстописците не се совршени, осигурајте се дека двојно проверете го текстот што сакате да го прочитате за да го прочитате текстот. Често е неопходно да се промени збор или два.

За најдобри резултати

Користете ги сите совети и совети погоре!

Пример Член Напиши

Пред

Од 60-тите години на минатиот век голем напредок е направен, но тоа веројатно не доаѓа од потрагата по човечки-имитативна АИ. Наместо тоа, како и во случајот со вселенските бродови "Аполо", овие идеи честопати биле скриени зад сцената и биле дело на истражувачи фокусирани на конкретни инженерски предизвици. Иако не е видлив за пошироката јавност, голем успех беше истражување и градење на системи во области како што се пребарување на документи, класификација на текст, откривање измами, системи за препораки, персонализирано пребарување, анализа на социјални мрежи, планирање, дијагностика и А / Б тестирање - ова се напредокот што ги имаат придвижените компании како Google, Netflix, Фејсбук и Амазон.

После

Голем напредок е направен уште од 1960-тите, но можеби не е постигнат со потрагата по имитативен човечки АИ. Наместо тоа, како и во случајот со вселенскиот брод Аполо, овие идеи често се скриени зад сцената и биле истражувачи кои се фокусирале на конкретни инженерски предизвици. И покрај тоа што не се видливи за пошироката јавност, истражување и создавање системи во области како што се пребарување на документи, класификација на текст, откривање измами, системи за препорака, персонализирано пребарување, анализа на социјална мрежа, планирање, дијагностика и тестирање А или Б беа голем успех . Овие напредоци ги водат компании како Google, Netflix, Фејсбук и Амазон.

2828

Среќни корисници

7272

Време е зачувано

19796

Текстуални ликови препишани

Одрекување од одговорност

Ние нудиме сопствени преработи машина во повеќе од 100 различни јазици. Сепак, оваа страница може да е напишана од преведувач. Ако сакате да ни помогнете со граматика или совет, ве молиме контактирајте не подолу.

Контактирајте со нас kevind@ota.ai

Пристап до крајните точки на API

Ние во моментов ја нудиме нашата автоматска машина за преработи на речиси 100 јазици, и има листа на чекање за некои крајни точки за API на јазикот. Ако сакате да се смета за користење на API, ве молиме контактирајте со нас подолу (по можност на англиски јазик).

Контактирајте со нас kevind@ota.ai